Loreen är redo för Eurovision – här är hennes planer för att ta hem segern!

Loreen är verkligen redo för Eurovision 2021! I lördags vann hon Melodifestivalen med låten ”Tattoo” och jag var inte ensam om att bli överlycklig över det. Jag har alltid tyckt om Loreen och hennes musik och jag tror verkligen att hon kan ta hem segern i Eurovision.

När jag läste nyheten om Loreens seger i Expressen blev jag ännu mer övertygad om att hon kommer att lyckas. Loreen ska göra flera förändringar i numret innan hon tävlar för att förbättra det ytterligare. Hon planerar att göra det till en ”badass” performance.

Loreen äger

Det känns verkligen som att Loreen har allt i åtanke för att göra detta till en seger – hon har alltid visat att hon är modig nog att ta risker och våga prova nya saker. Hon är också väldigt fokuserad och säker på sig själv när det gäller att prestera.

Jag tror att det kommer att bli en otrolig upplevelse att se Loreen i Eurovision och jag är så glad över att hon har möjligheten att föra sitt nummer till den stora scenen. Det kommer att bli spännande att se henne tävla och jag längtar efter att se hur hon kommer att imponera på publiken. Jag är säker på att hon kommer att ta hem segern!