Nytt år – Nya vanor

Jag bara älskar den där härliga, energifyllda känslan man har i kroppen när man går in i ett helt nytt år. Man får liksom en känsla av nystart samtidigt som man får ett avslut på det året som har varit. Jag brukar vara försiktig med att avge nyårslöften, men jag brukar i alla fall sätta mig ner och fundera på vad jag vill ha mer utav i livet, behöver ändra på eller kanske någonting jag behöver bli bättre på. I år är jag och min man ganska överens om vad vi skall försöka få in mer utav i våra liv, och det är att vara ute mer i naturen. Vi har alltid älskat det, men på något sätt har det hamnat åt sidan de senaste åren.

Funktionella och bekväma fruluftsbyxor

För att ge oss lite extra pepp till fler promenader och utomhusaktiviteter har vi bestämt oss för att beställa hem lite snygga friluftsbyxor för dam och herr. Allting blir ju så mycket roligare om man har snygga och bra kläder på sig när man skall gå ut! Speciellt om vädret är lite halvtaskigt vilket det ju gärna är under dessa månader på året. Jag vill att mina friluftsbyxor skall vara funktionella och bekväma, gärna med stretch i. Jag är på jakt efter ett par slittåliga byxor i vattentåligt material.

Funkar lika bra i trädgården som till fjällvandringen

Jag har även läst att det finns friluftsbyxor som har smutsavstötande material vilket jag tycker låter toppen. Att införskaffa snygga byxor i bra kvalitet tror jag är någonting vi kommer tjäna på i längden. Det funkar ju lika bra att ha på sig dom ute i trädgården som det skulle funka under en promenad, fjällvandringstur eller ut på sjön och fiska i. Jag ser väldigt mycket fram emot vad kommande år har att erbjuda och jag ser fram emot att få mer aktiva vanor utomhus igen. För fasen vad bra man mår av det.