Hudvård i Borås

Jag har under flera år lagt mycket pengar på hudvård i Borås då jag känner att jag behöver den boosten det ger att se fräsch och ung ut, även om det börjar gå ut för med åldern. Det är nu ungefär 5 år sedan som jag slutade med att göra fransförlängning i Borås hos en kompis, då hade jag haft fransförlängning under ett par års tid och kände att det var dags för ett uppehåll. Anledningen till att jag började med fransförlängning var för att jag kände en tjej som precis hade börjat att erbjuda den tjänsten på sin salong och jag blev lite av hennes testkund till ett billigt pris. Hon var jätteduktig och fransarna höll i flera veckor innan jag började tappa några, men allt som allt tog det ungefär 7 veckor innan jag gick tillbaka för ett nytt set.

Riktigt bra fransförlängning

Efter mitt uppehåll med fransförlängningen lät jag mina egna fransar växa ut under flera års tid och jag tyckte det var både skönt och jobbigt att inte ha lösfransar längre. När du har fransförlängning så slipper du både att måla på mascara varje morgon samt att tvätta av det på kvällen. Du behöver heller inte oroa dig för att du ska ha svarta fläckar under ögonen efter att ha fått en vattendroppe på fransarna. Jag har inte använt vattenfast mascara för jag tycker bara att det är svårt att få bort den. När jag skulle göra fransförlängning på nytt för ett par månader sedan så fick jag leta efter någon ny då min kompis inte jobbar kvar, och det var först då jag förstod vilket bra jobb hon hade gjort på mig.

Riktigt dålig fransförlängning

Eftersom vi skulle iväg på resa till Stockholm så ville jag gärna göra en fransförlängning så jag slapp tänka på att sminka mig varje morgon. Men nu visste jag inte vem jag skulle gå till så jag kollade igenom Boka Direkt på alla tänkbara salonger i Borås och fastnade för en som jag tänkte testa. Första gången tappade jag hälften av fransarna efter 1.5 vecka, gick dit igen för påfyllning och nu, efter 1.5 vecka har jag nästan tappat hälften igen!! Så otroligt dåligt, dit kommer jag inte att gå igen.