Varför använda glidmedel?

I mina yngre dagar var det ingen som pratade om glidmedel. Det var självklart att allt skulle funka bra ändå. Men tyvärr gör det ju inte alltid det. Glidmedel kan behövas för att sex ska kännas skönt. Blir det för mycket friktion kan det skava och göra ont vid samlag, både för mannen och kvinnan.

Glidmedel kan också användas för att förhöja njutningen vi samlag, men även vid onani. Det finns glidmedel med olika smak, men även med tillsatser som skapar en pirrande känsla i penis eller klitoris.

Vid analsex är det nästan nödvändigt att använda glidmedel eftersom det annars kan vara svårt att föra in penis. Kvinnor i klimakteriet kan använda glidmedel för att hjälpa till vid torra slemhinnor.

Andra tillfällen där glidmedel kan användas är när man ska föra in en tampong eller en febertermometer. Så glidmedel är inte bara till för dig som ska ha sex.

Glidmedel från Kondomvaruhuset

Du kan hitta mängder av glidmedel hos Kondomvaruhuset. Att beställa från dem är enkelt och billigt. Du får dessutom hem beställningen i en diskret förpackning, så ingen kan se vad du har beställt.

I deras sortiment hittar du både vatten- och silikonbaserade glidmedel. De har speciella glidmedel som skapar en kittlande och värmande känsla. Du som gillar att ha analsex kan köpa glidmedel som är speciellt framtaget för detta. Det finns också glidmedel som har en fördröjningseffekt för mannen, bra för dig som når orgasm för snabbt. Vissa glidmedel har också en fuktgivande effekt och dessa kan kvinnor med torra slemhinnor använda. Alltså inte bara vid sex. Ja, det finns kort sagt glidmedel för alla tänkbara situationer. Vissa av Kondomvaruhusets glidmedel kan du också använda som massageolja.

Om du använder sexleksaker av silikon ska du inte använda silikonbaserade glidmedel eftersom silikonet löser upp leksaken. Då är det vattenbaserade glidmedel som gäller.