Dags att rusta upp bilen? Spana då in det här

Jag tror att vi är många som längtar efter våren och sommaren nu och alla bilträffar som kommer med dessa årstider. Nu är det ju faktiskt inte så väldigt lång tid kvar och tiden går ju alltid så himla fort. Därför börjar det bli dags att rusta upp min gamla Toyota som står och vilar ute i garaget, med lite nya reservdelar. Jag brukar alltid göra en genomgång av bilen och se till att den är helt redo när första bilträffen för säsongen inträffar.

Hemsidan med reservdelar och tillbehör till allt du kan tänkas behöva

Förra året vid den här tiden upptäckte jag en riktigt bra hemsida som har reservdelar till ta mig tusan allt man kan tänkas behöva. Hemsidan heter https://www.l-m-r.se/c/toyota/  och om du är nyfiken kan du spana in alla reservdelar som finns där på egen hand, jag är säker på att du kommer hitta det du behöver och lite till. Nu är jag ju mest insatt i tillbehör och reservdelar till min Toyota men jag är övertygad om att utbudet till andra bilmärken är minst lika bra och brett.

Spendera tid i garaget är den bästa och mest kvalitativa egentiden – om du frågar mig

Man kan hitta allt från stylingpaket, huvskydd, splitters och coilcovers till strålkastare och mycket, mycket mer. Här handlar det nog inte om att utbudet skulle vara begränsat utan det hänger nog mest på vad man kan klara av att göra själv. Något av det bästa jag vet är att få stänga in mig i garaget och meka och ta hand om min trotjänare. Det är verkligen kvalitativ egentid som tyvärr blir av alldeles för sällan. Men nu skall jag lägga en rejäl beställning och påbörja förarbetet inför vår och sommarsäsongen – den bästa tiden på året enligt mig.