Bor du i Falköping och vill ha fint i trädgården?

Jo men då har du faktiskt hamnat helt rätt här. Jag pratar nämligen om Börjes Skogs & Trädgårdstjänst AB som är experter på allt vad som gäller att få det fint runt om i din trädgård. Du hittar all information på hemsidan https://borjestradfallning.se/falkoping/ men kan även fortsätta läsa här för att lära känna Börje och gänget mer men framför allt för att veta mer om trädfällning och främst stubbfräsning i Falköping.

Det kan vara svårt att göra sådana här saker själv och därför är det alltid bra att ta hjälp när man är lite osäker. Bor man runt om i Falköping så kan Börjes hjälpa till med lite allt möjligt.  Bland annat så kan man anlita en arborist, som är expert på träd och vården av träden. Om det skulle visa sig att en arborist rekommenderar att fälla trädet så hjälper Börjes även till med det. Och efter trädfällningen blir det oftast väldigt aktuellt för stubbfräsning. Stubbfräsning kan däremot såklart behövas hjälp med om man har tagit bort träden på egen hand också.

Att ta bort stubbar är mer jobb

Ibland kan man med andra ord känna att man är klar när trädet väl är nere, men lik väl en expedition upp för ett berg så måste man ned också. Att ta bort stubbar i trädgården manuellt är ofta ett ganska besvärligt jobb. Tveka därför inte att ta hjälp av Börjes m du behöver hjälp med detta om du bor någonstans runt Falköping. Börjes räknar på hur lång tid det kan ta och därefter kan du få en offert på vad det skulle landa på. Oavsett så hade jag personligen verkligen rekommenderat dig för att helt enkelt slippa allt meck. Lite som att boka helikoptern ner för berget, väldigt skönt!