Kick-off hos Aveqia

Jag har arbetat på min nuvarande arbetsplats i 12 år Vi har varje år har vi haft en kick off efter sommaren. Men de senaste 2 åren, ja ni vet Covid har ju ställt till det. Men nu äntligen har vi haft en Kick-off hos Aveqia i Stockholm. Vi skulle få laga mat tillsammans . Enligt mig var detta en kick off helt i min smak. Efter nästan 2 år av social distans kunde vi äntligen träffas. Gissa om jag har saknat mina arbetskamrater. Vi har suttit i ändlösa digitala möten och jobbat hemifrån. Det har verkligen varit tråkigt. Men nu skulle vi få åka iväg och laga mat ihop.

Bussresa med bästa gänget

Vi blev hämtade med buss utanför kontoret redan kl 7 på morgonen. Vi hade rätt mycket att prata om, det var så roligt att träffa varandra igen. Det som är lustigt är att trots att det hade gått nästan 2 år sedan vi träffades kändes det som igår. Vi tog liksom vid där vi slutade. Bussresan tog väl 2 timmar  till vår kick-off hos Aveqia.

Matlagning med gänget

Vi blev verkligen positivt överraskade när det visade sig att vi skulle få laga mat ledning av proffsiga kockar. Vi delades in i lag, där varje team fick ansvara för en rätt. Det var en 5- rätters meny vi skulle laga och sedan avnjuta tillsammans. Vårt gäng skulle göra efterrätt. Vi fick till uppgift att göra en crema de catalana, så jäkla gott. Det är lite som creme brulee med apelsinsmak. Man kan säga att vi vara rejält mätta när vi åkte därifrån senare på kvällen. Vilken Kick off hos Aveqia, dom har verkligen ett bra koncept, att få laga mat med hjälp av professionella kockar. Jag kommer minnas den här dagen länge.