El, data, larm och tv – det kan vi!

Vi är Borås Teleservice och just el, data, larm och tv som det står i rubriken är våra absolut favorit-ämnen. Vi arbetar lokalt i Borås med omnejd med tekniker som kan området och vi är stolta över att ofta vara ett första val för många i trakterna när det kommer till att be om hjälp kring detta.

Men vart började allt?

Jo, året var ju 1994 när vi startade och sedan dess har det bara rullat på. Vi har hela tiden haft fokus på att det är behöriga och hjälpsamma tekniker som åker ut på våra jobb och målet är självklart att göra alla kunder nöjda. Detta tror vi att man uppnår genom att vara tillmötesgående och att hela tiden försöka jobba efter att vi är ett team på Borås Teleservice. Ingen är mindre värd och vi är alla pålitliga medarbetare som hela tiden vill göra vårt bästa!

Dels så handlar det om många jobb inom el och el entreprenad. Då kan det handla om att du kanske behöver lägga om el i en nyproduktion eller kanske behöver service på något som redan är insatt. Sedan erbjuder vi även hjälp inom larm och tele vilket snarare handlar om att du kanske vill installera ett larm på ditt företag eller hemma. Vid teleinstallationer handlar det snarare om trådbundna telefoner, kanske porttelefoner eller andra telefoner som används för kommunikation på olika arbetsplatser.

Dessutom så är vi riktigt bra på nätverksinstallationer och har goda erfarenheter av branschen som gör att ingenting känns klurigt för oss. Kompetensen väger därmed högt hos oss eftersom det hela tiden handlar om att göra kunden nöjd och därmed ha koll på vad som behövs göras och kunna göra det snabbt och enkelt. Borås Teleservice finns här för dig oavsett vad det gäller, i vått och torrt!